Petak, 29/09 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
29/09Paderborn vs Šalke 041X2tip: 2
8 / 10 Ulog
27/09/2023 19:50
Nemačka Cvajta se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Paderborna i Šalkea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Paderborn

Paderborn ima dosta problema na startu sezone, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi siguran opstanak u društvu najboljih, što će naravno i biti primarni cilj ovog tima.
Do sada je Paderborn odigrao sedam mečeva i ostvario dva trijumfa, dva remija i tri poraza.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Magdeburga kada je bilo 1:1.

Šalke

Šalke je sasvim sigurno najveće razočarenje dosadašnjeg izdanja nemačke Cvajte, a u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, što je zaista premalo za tim koji je pre početka sezone imao ambiciju da se vrati u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.
Na sedam odigranih mečeva Šalke je ostvario samo dva trijumfa, jedan remi i četiri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa izgubila kod Sankt Paulija, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Oba tima igraju jako slabo u dosadašnjem toku šampionata, ali je Šalke barem na papiru daleko kvalitetniji rival i mišljenja smo da je samo pitanje vremena kada će klub iz Gelzenkirhena proigrati, pa vam ovog puta hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.