Petak, 29/09 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
29/09Hamburger SV vs Fortuna Diseldorf1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/09/2023 23:22
U okviru 8. kola druge Bundeslige HSV će na svom stadionu ugostiti ekipu Fortune iz Dizeldorfa. Meč je na programu u petak od 18 časova i 30 minuta.
HSV

Po ko zna koji put u poslednjih par sezona je ekipa iz Hamburga ušla u novu sezonu kao jedan od glavnih favorita za osvajanje prve dvije pozicije i konačnni povratak u Bundesligu. Počeli su veoma dobro pošto su na uvodnih 5 mečeva slavili čak 4 puta i uz to su imali jedan remi. Bili su lideri prvenstva sve dok nisu u poslednja dva kola upisali dva poraza i to od dosta slabijih timova od njih, te tako sebe preselili na 3. mjesto na tabeli. Najbolji pojednci tima su Slovak Beneš sa 5 golova i 3 asistencije i Glatzel sa 5 golova i dvije asistencije.

Fortuna Dizeldorf

Kao i ekipa HSVa, tim iz Dizeldorfa je odlično otvorio novu sezonu. To pokazuju i rezultati koji kažu da je Fortuna na 7 odigranih mečeva zabilježila 4 pobjede, 2 remija i jedan poraz. Seriju od tri uzastopne pobjede su prekinuli u poslednjem kolu na domaćem terenu, pošto su podijelili bodove sa ekipom Hanovera (1:1). Fortuna je posle ekipe Sent Paulija primila najmanje golova u ligi (5). Trenutno su lideri na tabeli sa osvojenih 14 bodova. Prošle sezone su u Hamburgu poraženi rezultatom 2:0.

Prijedlog

Iako je HSV trenutno u maloj krizi, mišljenja smo da će buđenje upravo doći na domaćem terenu protiv trenutnog lidera na tabeli koji im bježi samo jedan bod. Čist kec se plaća kvotom 2.05 u CircusBet kladionici

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.