Utorak, 03/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
03/10Birmingem Siti vs Hadersfild TaunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
02/10/2023 11:14
Domaćin je u očajnoj formi i pokušaće da prekine niz bez pobede protiv Hadersfilda. Utakmica vanrednog kola engleskog Čempionšipa igra se u utorak u 20.45.
Birmingem

Start sezone bio je odličan za \'\'plave\'\' iz Birmungema, ali oni nisu uspeli da nastave u takvom ritmu. Nije to nešto što se nije očekivalo, ponavljali smo više puta da je Čempionšip sigurno najzahtevnije takmičenje ne samo među drugim ligama, nego i od mnogih elitnih evropskih divizija. Birmingem je u prvih pet kola imao tri pobede i dva remija, a u poslednje četiri runde uzeli su samo jedan bod. Sada su vezali pet mečeva bez pobede, a u subotu su lako položili oružje  u Noriču gde su od Kanarinaca poraženi sa 2:0. Problem je ponovo efikasnost i ovaj tim nije dao gol na poslednja dva meča, a na poslednja četiri samo je u Prestonu uspeo da zatrese mrežu rivala, ali su i tada izgubili.

Hadersfild

Terijeri se još oporavljaju od poraza u finalu baraža za ulazak u Prmijer ligu pre dve godine. U prethodnoj su jedva uspeli da izbegnu najgore i opstanu u Čempionšipu, a i ove će, po svemu sudeći, uglavnom misliti o svom statusu. Ipak, određeni pomaci su vidljivi, posebno u prethodnih mesec dana. Hadersfild je septembar okončao bez poraza, a na pet utakmica su upisali tri remija i dve pobede. Još uvek su daleko od vrha tabele, sve je to posledica lošeg starta i samo jednog osvojenog boda u prve četiri prvenstvene runde. Trenutno se Terijeri iz Hadersfilda nallaze na 17. mestu i mnogo su bodovno bliži zoni ispadanja nego plasmanu u plej-of. U tri poslednje utakmice su igrali nerešeno, sa Stoukom i Ipsvičem na svom terenu, te na gostovanju kod Koventrija. U subotu su protiv odličnog Ipsviča osvojili bod, mada su vodili sve do 87. minuta.

Predlog

Svakako je Hadersfild u boljoj formi od svog domaćina, ali to ne mora ništa da znači u ovom duelu. Po nama je Birmingem i blagi favorit, ali treba biti oprezan sa Terijerima koji umeju da igraju na rezultat. Smatramo da će ovo biti tvrd meč te da navijači ne mogu da očekuju mnogo golova. Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.77 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.