Utorak, 03/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
03/10Kopenhagen vs Bajern MinhenPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
02/10/2023 14:56
Meč koji će biti odigran u sklopu 2. kola grupe A Lige šampiona je duel između Kopenhagena, koji će na svom Parken stadionu, dočekati Bajern iz Minhena. Meč je na programu od 21 čas.
Kopenhagen

Kopenhagen je u prvom kolu gostovao u Istanbulu ekipi Galatasaraja, odakle je mogao da se vrati sa čitavim plijenom, iako im prije meča niko nije davao šanse za tako nešto. Vodili su 0:2 ali su posle isključenja posustali i u samoj završnici primila 2 gola i tako morali da se zadovolje samo jednim bodom, što je takođe odličan rezultat za njih. Kopenhagen je za vikend poražen od Midtjilanda sa 0:2 na domaćem terenu, što vjerujem neće poremetiti ekipu pred ovaj veoma bitan meč sa Bajernom.

Bajern Minhen

Bajern je u derbi meču prvog kola, na domaćem terenu savladao ekipu Mančester Junajteda rezultatom 4:3 i tako odmah na početku zasjeo na prvu poziciju u ovoj veoma zanimljivoj grupi. Ovo će biti duel dvije veoma efikasne ekipe, na čijim mečevima po običaju pada mnogo golova. Bajern je za vikend uspio da nadoknadi 2 gola zaostatka i remizira sa Lajpcigom (2:2), pa trenutno zaostaju 2 boda za vodećim Leverkuzenom. Ovaj meč će morati pobjediti ukoliko žele da sačuvaju prvo mjesto u grupi A.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Bajern od samog početka napasti pa vam prema tome predlažemo prelaz iz 2/2 po kvoti 1.60 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.