Utorak, 03/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
03/10Stouk vs SautemptonDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
02/10/2023 15:03
U okviru 10. kola engleskog Čempionšipa ekipa Stouka će dočekati tim Sautemptona. Meč je na programu u utorak od 21 čas.
Stouk

Domaći tim je sezone počeo veoma turbulentno, pošto su nakon dvije uvodne pobjede počeli da bilježe veoma promjenljive rezultate, a serija od pet mečeva bez pobjede u svim takmičenjima prekinuta je za vikend pobjedom nad ekipom Bristola rezultatom 2:3. Za sada su osvojili 10 bodova i nalaze se na 16. mjestu tabele uz gol razliku 11:14.  Ova dva tima su se poslednji put sastala u Premijer ligi u sezoni 2017/18 i Stouk je u oba meča ostao neporažen.

Sautempton

Sautempton je sa druge strane slovio za jednog od glavnih favorita za povratak u Premijer ligu, međutim vrlo brzo su demantovali sve koji su vjerovali u njih. Vezali su čak 4 poraza u kojim su primili čak 12 golova, a sa trenutno primljenih čak 20 su najgora odbrana lige zajedno sa Blekburnom. Taj negativan niz su prekinuli za vikend pobjedom na domaćem terenu nad ekipom Lidsa rezultatom 3:1. Trenutno su sa 13 osvojenih bodova na 10. mjestu na tabeli.

Prijedlog

Mišljenja smo da ćemo ovde gledati jedan veoma efikasan meč te vam shodno tome predlažemo igru GG po kvoti 1.58 u CircusBet kladionici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.