Sreda, 04/10 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
04/10Fortaleza vs Korintijans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
02/10/2023 17:09
Kopa Sudamerikana polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč polufinala u kom će Fortaleza na svom stadionu ugostiti Korintijans. Prvi meč između ove dve ekipe je završen rezultatom 1:1, a revanš je na programu od 02:30h.
Fortaleza

Fortaleza igra sjajno u drugom po kvalitetu klupskom takmičenju u Južnoj Americi, pošto se brazilski predstavnik nalazi nadomak prolaska u veliko finale.
U prvom polufinalnom susretu Fortaleza je remizirala na gostovanju kod Korintijansa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče brazilske Serije A, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Fortaleza remizirala na svom terenu protiv Gremija kada je bilo 1:1.

Korintijans

Korintijans je takođe ostavio izuzetno dobar utisak u ovogodišnjem izdanju Kopa Sudamerikane, uz konstataciju da ovu ekipu očekuje težak zadatak, pošto će za plasman u veliko finale morati da eliminiše Fortalezu, i to na njenom terenu, s obzirom da je prvi meč završen bez pobednika, u kom je Korintijans bio domaćin.
Kada je u pitanju najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, trenutno se brazilski velikan nalazi na trinaestom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje Korintijansu preti velika borba za plasman u Sudamerikanu.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo da će ipak Fortaleza odbraniti domaći teren i doći do trijumfa, a samim tim i do plasmana u veliko finale, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.