Sreda, 04/10 - Fudbal, Španija, Segunda
04/10Sporting Hihon vs ElcheDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
03/10/2023 16:23
U okviru 9. kola španske Segunde sastaće se ekipe Sporting Hihona i Elčea. Meč je na programu u srijedu od 21 čas i 30 minuta.
Hihon

Ekipa Sportinga već dugo vremena pokušava da se vrati u La Ligu. Start nove sezone obećava i uliva nadu da bi baš ove sezone mogli da se dokopaju elitnog ranga. Na osam odigranih mečeva su ukupno osvojili 14 bodova pa su trenutno na 6. mjestu tabele. U poslednjih 5 mečeva su ostvarili 3 pobjede i 2 remija, pa u meč sa Elčeom ulaze puni samopouzdanja. Poslednji put ove dvije ekipe su se srele u sezoni 2019/20 a Hihon je slavio oba puta.

Elče

Prošlogodišnji učesnik La Lige je  dosta slabije otvorio novu sezonu, pa je san o ekspresnom povratku u elitu već sada moglo bi  se reći srušen. Na osam odigranih utakmica su osvojili samo 9 bodova pa su trenutno na 17. mjestu na tabeli. U poslednjih 5 mečeva su poraženi samo jednom ali su upisali i tri remija. U poslednjem meču za vikend su remizirali sa ekipom Levantea na domaćem terenu (0:0).  Zanimljiv je podatak koji kaže da su uz Ovijedo, tim koji je postigao najmanje golova u dosadašnjem toku prvenstva (5).

Naš prijedlog

Hihon je ovde jasno favorit za pobjedu ali smo mišljenja da obje ekipe mogu do po jednog gola, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.