Sreda, 22/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
22/11Urugvaj vs BolivijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
20/11/2023 02:09
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti održano za tri godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi su u Južnoj Americi uveliko u toku, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urugvaja i Bolivije. Susret između ove dve selekcije je zakazan za 00:30h.
Urugvaj

Urugvaj igra na veoma visokom nivou u dosadašnjem toku kvalifikacija a najbolji pokazatelj za to je što se ova selekcija u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Argentinu.
Izabranici Marsela Bjelse su u poslednja dva kola pokazali ogroman kvalitet, i to pošto je ova selekcija prvo bila bolja od Brazila na svom terenu kada je bilo 2:0, a potom je istim rezultatom u gostima savladan i aktuelni svetski šampion Argentina, što nam najbolje pokazuje koliko dobro Urugvajci igraju u poslednje vreme.

Bolivija

Godinama unazad Bolivija je autsajder u kvalifikacijama, a ovoj selekciji više ne pomaže ni to što svoje mečeve igra na visokoj nadmorskoj visini, što je godinama unazad bio veliki problem za sve rivale ove selekcije.
Nakon pet odigranih kola ova selekcija se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.
Do sada je Bolivija odigrala pet mečeva i ostvarila samo jedan trijumf uz čak četiri poraza.
U prošlom kolu je ova reprezentacija konačno odigrala jedan dobar meč i na svom stadionu slavila sa 2:0 protiv Perua.

Naš predlog

Sve osim pobede domaćina bi bila prava senzacija, a pored toga smo mišljenja i da će nam ovaj duel doneti baš dosta pogodaka pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.