Četvrtak, 23/11 - Fudbal, Kostarika, Primera Division
23/11Herediano vs Santos de GvapilesUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
20/11/2023 02:34
Posle duže vremena smo za vas analizirali jedan duel iz prvenstva Kostarike, a ovog puta je izbor pao na susret između Heredijana i Santosa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 03:00h.
Heredijano

Heredijano se u ovom trenutku nalazi na trećem mestu na tabeli, a ono što je bez ikakve sumnje najvažnije je da je ova ekipa obezbedila plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva je ova simpatična ekipa ostvarila dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je Heredijano slavio na gostovanju kod Guanastaseka, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je trećeplasirani tim na tabeli ostvario šest trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Santos

Kako sada stvari stoje Santos nažalost nije uspeo da dođe do plasmana u doigravanje, što je pre početka sezone proglašeno za primarni cilj.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na Kartaginu, što je zaista previše.
Na poslednjih pet mečeva Santos je ostvario dva trijumfa i tri poraza, uz konstataciju da su ta tri neuspeha došla u poslednja tri kola.
U prošlom kolu je ovaj tim izgubio na gostovanju kod Sportinga kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Pošto je domaćin odavno obezbedio plasman u doigravanje, vrlo lako se može desiti da trener ove ekipe izvede nešto izmenjen sastav za ovaj duel, a na sve to će sigurno i gosti dati sve od sebe da prekinu seriju poraza, pa se vrlo lako može desiti da prisustvujemo pravoj goleadi.
Toplo vam preporučujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.