Utorak, 21/11 - Fudbal, Engleska, Liga 1
21/11Leyton Orient vs Lincoln CityUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
21/11/2023 01:06
Zaostali meč 11. kola engleske Lige 1 igra se na Brizbejn Roadu u Londonu. Lejton Orijent dočekuje Linkoln Siti u utorak od 20.45.
Lejton Orijent

Za domaćina ovaj zaostali meč koji je trebalo da se igra u okviru 11. kola Lige 1 dolazi u nezgodnom momentu. naime, oni su poraženi u prethodnom kolu na svom terenu od Oksforda, nakon čega je došla pauza zbog reprezentativnog \'\'prozora\'\'. Tako lejton nije igrao meč od tog 11. novembra i to je bila poslednja tako duga pauza u ovoj sezoni. Trenut o je ovaj klub na 13. mestu sa 20 bodova iz 16 utakmica. Nisu svi klubovi odigrali isti broj mečeva, pa i tabela nema realan izgled. Uglavnom, Lejton je na sedam bodova zaostatka u odnosu na poslednji tim u zoni plej-ofa, a verovatno je za njih krajnji cilj da pokušaju da uđu u doigravanje. Trenutno sigurno ne razmišljaju o tome jer su od zone ispadanja, odnosno od 16. Flitvuda, udaljeni samo 4 boda.

Linkoln Siti

Gosti su nešto uspešniji ali su i oni sakupili samo tri boda više od Lejtona i uz to imaju meč više odigran. To je u ovom momentu dovoljno samo za 10. mesto i od Barnslija šestom imaju 4 boda manje. U viši rang idu samo dve prvoplasirane ekipe a to su u ovom momentu Portsmut i Oksford, koji ima isti borj bodova kao i Bolton. Takođe Linkoln nije pobedio na poslednje četiri utakmice, uzeo je samo dva boda u tom intervalu i sigurno je da su sa nešto boljim učinkom mogli biti i u mnogo boljem položaju kada je plasman u Čempionšip u pitanju. Sumnjamo da ovaj tim ima kvalitet za najjaču drugu ligu na svetu, ali bi svakako mogli da se plasiraju u doigravnje, pa šta bude.

Predlog

Linkoln je kao gost slavio dva puta u aktuelnom prvenstvu Lige 1, pobedili su Šruzberi i Flitvud, a oba puta je to bilo rezultatom 1:0. Odbrana im je bolji deo tima i pokušaće čvrstom defanzivom da ostanu makar neporaženi kod Lejton Orijenta. Ni domaćin nije u nekoj posebnoj formi pa se odlučujemo na predlog za mali broj golova na meču. za 0-2 gola kvota je 1.73 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.