Utorak, 21/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Afrika
21/11Togo vs Senegal1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/11/2023 03:32
U drugom kolu kvalifikacija za Mundijal koji će se odigrati 2026. godine, sastaće se Togo i Senegal. Meč je na programu od 17 časova.
Togo

Reprezentacija koja će se, čini se, do poslednjeg kola boriti makar za drugo mjesto i plej of za odlazak na Mundijal. U prvom kolu su odigrali neriješeno 1:1 sa selekcijom. Tu selekciju mahom čine igrači koji su manje poznati široj javnosti i koji nastupaju za manje poznate klubove. Protiv Senegala su u kvalifikacijama za prošlo Svjetsko prvenstvno na domaćem terenu odigrali 1:1, dok su u gostima poraženi sa 2:0. Trenutno su u nizu od 5 mečeva bez poraza.

Senegal

Jedna od najkvalitetnijih selekcija Afrike je ovaj kvalifikacioni ciklus započela pobjedom nad selekcijom Južnog Sudana od 4:0. Prva zvijezda tima Sadio Mane je u tom meču postigao dva pogotka, a za očekivati je da se i u ovom meču istakne i nametne kao lider. Za očekivati je da kao prvi direktno odu na Mundijal ali im je za to potreban kontinuitet dobrih igara i pobjeda u ovom meču.

Prijedlog

Mišljenja smo da je Senegal značajno kvalitetnija reprezentacije i da će slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 1.60 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.