Utorak, 21/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Afrika
21/11Libija vs Kamerun1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
21/11/2023 03:40
U okviru drugog kola kvalifikacija za Mundijal koji će se odigrati 2026. godine, Libija će na domaćem terenu ugostiti Kamerun. Meč je na programu od 17 časova.
Libija

Reprezentacija koja ima realne šanse da je izbori za drugu poziciju u ovoj grupi u kojoj su još Zelenortska Ostrva, Angola, Mauricijus i Esvatini od kog su bili bolji u prvom kolu sa 1:0. Iako je ovaj meč duel u borbi za prvo mjesto, za očekivati je da Libija ne isparira znatno kvalitetnijem Kamerunu na duže staze. Kada su poslednji put igrali sa Kamerunom na domaćem terenu, slavili su sa 2:1 prije čak 11 godina u kvalifkacijama za Mundijal 2014. godine.

Kamerun

Selekcija koja je favorit za osvajanje grupe D i direktan plasman na Mundijal. U svom timu imaju neke izuzetno kvalitetne igrače a tu se svakako izdvajaju Abubakar, Toko Ekambi, Onana... U prvom kolu su bili ubjedljivi protiv Mauricijusa na domaćem terenu te su trenutno lideri na tabeli. Poslednji put kada su se sastali sa Libijom u svojoj domovini, bili su bolji rezultatom 1:0.

Prijedlog

Kvalitet Kameruna bi trebao da presudi u ovom meču i jasno pokaže ko je lider u ovoj grupi . Prema tome predlažemo dvojku po kvoti 1.60 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.