Sreda, 22/11 - Fudbal, Srbija, Prva Liga
22/11Sloboda Užice vs Inđija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
21/11/2023 15:52
Užičani posle tri vezana poraza moraju da igraju na pobedu. Meč vanrednog kola Prve lige Srbije igra se u sredu u 13 časova.
Sloboda

Tim iz Užica je nekako opstao prošle sezone ali nije uspeo da igra u plej-ofu. Sada su tek na 14. poziciji i iza njih su samo dva novosadska kluba, Mladost GAT i Novi Sad. U prethodna tri kola su doživeli isto toliko poraza, ali se mora reći da su im rivali bili dve prvoplasirane ekipe i beogradski Grafičar. Od filijale Crvene zvzede izgubili su ubedljivo sa sa 5:1 dok su mnogo veći otpor pružili lideru OFK Beogradu od koga su na Karaburmi poraženi samo sa 1:0. Prošlog vikenda su ugostili tim Tekstilca iz Odžaka, trenutno prvog pratiova Romantičara sa Karaburme, i doživeli su poraz od 2:0. Meč sa Inđijom je jedan od onih koje Užićani moraju da dobiju, i pored činjenice da igraju protiv vrlo jakog tima koji je bio nadomak plasman u Super ligu prošlog proleća.

Inđija

Činilo se da su Inđijci bili jednom nogom u eliti posle prvog meča baraža sa niškim Radničkim prošle sezone. Pobedili su na svom terenu sa 3:1, a imali su prednost i od tri gola. Ni to nije bilo dovoljno za revanš na Čairu gde su izgubili sa 3:0. Nova sezona je krenula porazom, ali su onda pet uzastopnih kola bili bez neuspeha i ukotvili se u vrhu tabele. Sada je Inđija tek na osmom mestu, ima 22 boda, čak 17 manje od vodećeg OFK Beograda, ali samo šest od drugoplasiranog Tekstilca, od koga imaju i meč manje. Njihov cilj je direktan plasman u elitu ali bi i baraž bio sasvim zadovoljavajući rezultat u slučaju da ne uspeju u prvoj nameri. Inđija je u prošlom kolu neplanirano ostala bez bodova u meču sa Smederevom na svom terenu i to bi moglo da otežavajuća okolnost pred odlazak u Užice.

Predlog

Ovo je jako važna utakmica u kojoj pravog favorita nema. Gosti su nešto kvalitetniji tim ali Sloboda igra na svom terenu i pred svojim navijačima. Čini nam se da bi ta činjenica i mogla da presudi pa predlažemo jedinicu na ovom meču. Za pobedu Slobode u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent koji iznosi 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.