Utorak, 28/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
28/11Votford vs Norič SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/11/2023 01:55
Pored mečeva u Ligi šampiona, utorak nam donosi i vanredno kolo Čempionšipa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Votforda i Noriča. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Votford

Svakako da Votford i ove sezone ima ambiciju da dođe u situaciju da se bori za ulazak u najkvalitetniji rang engleskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Preston, a poznato je da je šesto mesto poslednje koje na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji prvoligaš je ostvario dva trijumfa, isto toliko remija i samo jedan poraz i to u prošlom kolu na teškom gostovanju kod Lestera kada je bilo 2:0.

Norič

Naravno, sigurno je da će i Norič dati sve od sebe da dođe do pozicije koja mu na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Preston, što svakako nije nenadoknadiva razlika.
Na poslednjih pet mečeva dojučerašnji prvoligaš je ostvario dva trijumfa uz čak tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Norič slavio na svom terenu protiv Kvins Park Rendžersa, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, a opšti utisak je da će i jedni i drugi ići na sva tri boda, kako bi se još više približili poziciji koja na kraju regularnog dela šampionata donosi plej-of.
Sve ovo nam potencijalno može doneti jedan efikasan duel pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.