Četvrtak, 30/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
30/11Palmeiras vs America-MGPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
27/11/2023 02:04
Brazilska Serija A odavno nije bila ovako interesantna pošto se na tri kola pred kraj prvenstva nekoliko klubova bori za naslov prvaka, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Palmeirasa i Amerike Mineiro. Početak susreta između ova dva kluba je zakazan za 01:30h.
Palmeiras

Palmeiras trenutno drži sve u svojim rukama kada je u pitanju odbrana naslova prvaka Brazila, pošto se u ovom trenutku Zeleni nalaze na prvom mestu na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i Flamengo, ali i samo bod viška u odnosu na trećeplasirani Botafogo.
U poslednje vreme je aktuelni šampion Brazila dosta popravio svoju formu, iako je u prošlom kolu Palmeiras samo remizirao na gostovanju kod Fortaleze, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Amerika Mineiro

Nažalost, Amerika Mineiro je već pre nekoliko kola i zvanično ispala iz najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, a poražavajuće zvuči podatak da trenutno ova ekipa koja se usput nalazi na poslednjem mestu na tabeli ima čak dvadeset bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
Na poslednjih pet mečeva Amerika je ostvarila dva remija uz tri poraza, a u prošlom kolu je "fenjeraš" doživeo novi poraz i to na svom stadionu od Flamenga kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Sve osim sigurne pobede domaćina bi bila prava senzacija, i mišljenja smo da će Palmeiras od prvog trenutka krenuti ofanzivno ka golu već prežaljene Amerike pa vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.