Utorak, 28/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
28/11Hal Siti vs Rotherham UnitedUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
27/11/2023 21:21
U vanrednom kolu engleskog Čempionšipa Hal dočekuje Roteram junajted, tim sa dna tabele. Utakmica se igra u utorak u 20.45.
Hal Siti

Tigrovi igraju dobro u poslednje vreme i uspeli su da se premeste u gornji deo tabele. U poslednjih pet kola imaju samo jedan poraz ali i tri pobede i nakon subotnjeg remija u Svonsiju nalaze se na deobi 7. mesta sa ekipom Kardifa. Zanimljivo je da su u aktuelnij sezoni fudbaleri Hala samo jednom poraženi na svom terenu, bilo je u duelu sa dojučerašnjim premijerligašem Sautemptonom, ali se n isu baš i napobeđivali, imaju tri pobede i čak četiri remija, u četiri vezana nastupa u Halu na MKM stadionu. Na prethodna dva meča pred svojim navijačima Tigrovi su pobedili Preston i Hadersfild, a na obe utakmice rezultat je bio 1:0.

Roteram

I ove sezone Roteramu je suđena borba za opstanak. Nije to nikakvo iznenađenje, ovaj tim se prethodnih sezona često selio iz Čempionšipa u Ligu 1 i nazad, a i sada, posle 17 odigranih kola nalaze se u zoni ispadanja s obzirom da zauzimaju tek 22. poziciju. Nikako ne uspevaju da u kontinuitetu odigraju nekoliko dobrih mečeva a pre svega da stignu do pobede. Roteram je u 17 utakmica uspeo samo dva puta da trijumfuje, jednom protiv Noriča početkom septembra, a drugi put u duelu sa Koventrijem pred kraj oktobra. Novembar prolazi bez pobede, poslednja šansa je ovaj dule u Halu, ali kako igraju na strani, teško je poverovati da mogu slaviti protiv Tigrova. Na kraju krajeva Roteram je odigrao osam mečeva na svom terenu i samo je u Sautemptonu uspeo da ostane neporažen. Protiv Svetaca su na Sent Merisu odigrali 1:1, a taj pogodak je bio jedini koji su dali na strani u poslednjih 6 utakmica, dakle za više od 540 minuta igre.

Predlog

Roteram je najslabiji gost u ligi a i ovako spada u najslabije timove u Čempionšipu. S druge strane Hal Siti je u naletu i ovaj meč mu dolazi u pravom trenutku da nastave seriju dobrih rezultata. U Velsu, na duelu sa Svonsije, Tigrovi su dali dva gola, to je bilo dovoljno samo za remi, ali verujemo da će im sada dva pogotka biti dovoljna za trijumf. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.