Petak, 01/12 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
01/12Gremio vs Goiás1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
28/11/2023 17:57
Još samo tri kola je ostalo do kraja brazilske Serije A, a za vas smo smo ovog puta analizirali duel između Gremija i Gojasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23h.
Gremio

Generalno, Gremio igra dosta dobro ove sezone, međutim, veliko je pitanje da li će to na kraju biti dovoljno za šampionsku titulu.
Naime, u ovom trenutku se Luis Suarez i drugari nalaze na petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, što je razlika koja će se teško stići za tri kola.
Inače, u prošlom kolu je Gremio doživeo težak poraz na gostovanju kod Atletiko Mineira, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Gojas

Nažalost, kako sada stvari stoje sva je prilika da ćemo Gojas naredne sezone ponovo gledati u Seriji B.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, pa je pred Gojasom praktično nemoguća misija.
U prošlom kolu je ovaj tim doživeo treći vezani poraz u prvenstvu i to na svom stadionu od Kruzeira, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Naš predlog

Ukoliko želi da ostane i dalje u trci za naslov prvaka Gremio prosto mora da slavi na ovom duelu a mišljenja smo da će se to i dogoditi, uz konstataciju da se i Gojas nalazi u praktično bezizlaznoj situaciji, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.