Četvrtak, 30/11 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
30/11KÍ vs Slovan BratislavaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
29/11/2023 02:20
Šampion Farskih ostrva će na svom terenu u okviru 5. kola grupne faze Lige konferencija ugostiti šampiona Slovačke. Meč je na programu od 18 časova i 45 minuta.
Klaksvik

Šampion Farski ostrva je ove sezone potvrdio svoj kvalitet i u grupnoj fazi Lige konferencija nije bio topovsko meso i ekipa za sakupljanje sigurnih bodova. Nakon uvodnog poraza upravo od Slovana sa 2:1, upisali su remi na domaćem terenu protiv Lila (0:0), a nakon toga su na domaćem terenu ostvarili istorijski trijumf nad Olimpijom iz Ljubljane sa 3:0. U poslednjem kolu su poraženi u Ljubljani sa 2:0, pa su trenutno sa 4 boda na 3. mjestu na tabeli, te u ovom mjestu moraju ići na pobjedu.

Slovan Bratislava

Šampion Slovačke je grupu A otvorio sa dva trijumfa, prvo nad ekipom Klaksvima a potom i protiv ekipe Olimpije u Ljubljani rezultatom 0:1. Nakon toga su poraženi na gostovanju u Francuskoj od ekipe Lila sa 2:1, dok su u poslednjem kolu remizirali na domaćem terenu upravo sa Lilom (1:1). Trenutno su na 2. mjestu na tabeli sa 7 osvojenih bodova, bod manje od prvoplasiranog Lila, te je ovaj meč veoma bitan za njih.

Prijedlog

Mišljenja smo da će želja obje  za pobjedom rezultovati velikim brojem golova, pa predlažemo igru GG po kvoti 1.61 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.