Petak, 01/12 - Fudbal, Srbija, Superliga
01/12Novi Pazar vs Javor Ivanjica1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/11/2023 13:58
Šteta što kraj Jošanice neće biti gledalaca, očekuje nas zanimljiv meč u Super ligi Srbije. Pazarci dočekuju Javor u petak u 16.30.
Novi Pazar

Fudbaleri Novog Pazara odigrali su najbolji meč od početka sezone na gostovanju u Kragujevcu prošle sedmice. Na stadionu Čika Dača slavili su sa čak 4:0 a nije im smetala ni snežna mećeva koja je u drugom poluvremenu pogodila centralno mesto Šumadije. Tek sada su se izgleda uklopila sva pojačanja koja su u grad na Jošanici stigla u toku leta, pa se videlo koliko može da znači osovina Adem Ljajić - Sejduba Suma. Oni su dali po gol u Kragujevcu, dok je dvostruki strelac bio iskusni napadač Marko Obradović. Pazar je pred novo kolo na 4. mestu na tabeli i u ovom klubu je ta pozicija zacrtana kao cilj i za kraj sezone. Izlazak u Evropu je prioritet, a pokušaće Novi Pazar da ode što dalje i u KUpu Srbije. Jedini problem u ovom momentu prave navijači, pa će Parazci još pet pet mečeva na svom terenu igrati pred praznim tribinama.

Javor

U Ivanjici je jako teško igrati fudbal u kasnim jesenjim i ranim zimskim danima. Uvek je snega u ovom gradu, a teren na stadionu kraj Moravice u vrlo je lošem stanju. Meč sa Voždovcem je u prvi mah bio odlžen, pomeren je za ponedeljak kada se ipak odigrao. Ivanjičanima teren nije smetao i odigrali su sjajan meč i pobedili Zmajeve sa čak 4:0. Posle 15 odigranih kola Javor je na 8. mestu, oni bi želeli da budu u prvoj polovini tabele i posle 30. kola i tako da igraju u plej-ofu, a ne u plej-autu. Samim tim bi osigurali i opstanak i mogli bi mnogo rasterećenije da igraju u 7 poslednjih kola. Na stranu to što će u Ivanjicu ponovo dolaziti velikani srpskog fudbala.

Predlog

U prvom delu sezone Javor je pobedio Novi Pazar sa 3:1. I na svim utakmicama odigranih prošle sezone, a bilo ih je tri, pobeđivao je onaj tim koji je bio domaćin. I sada smo skloni tome da tvrdimo da bodovi ostaju kraj Jošanice i pored izstanka navijača Pazara u duelu sa javorom. Naš predlog je jedinica a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.