Petak, 01/12 - Fudbal, Saudijska Arabija, Saudi Professional League
01/12Al Hilal vs Al NassrUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
9 / 10 Ulog
29/11/2023 14:15
Dule dve prvoplasirane ekipe u profesionalnoj ligi Saudijske Arabije privlači veliku pažnju u svim delovima sveta. Gradski derbi Rijada igra se u petak od 19 časova.
Al Hilal

Lider šampionata je u seriji pobeda, a ona iznosi 13 uzastopnih trijumfa, računajući sva takmičenja. Na tabeli su prvi, imaju 14 pobeda i dva remija i sa četiri boda više od prvog pratioca Al Nasra. Odlično guraju i u azijskoj Ligi šampiona i posle pobede u Uzbekistanu osigurali su prvo mesto u grupi i plasman u nokaut fazu. U sastavu su, to se već dobro zna, i dvojica srpskih reprezentativaca Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković- Savić, ali i sjajni marokanski golman Bono, te Kulibali, Malkolm i najbolji saudijski fudbaler Al Davsari. Trener Al Hilala je portugalski stručnjak Horhe Žezus. Mitrović je postigao 11 golova u prvenstvu i dodao je još 5 u azijskoj Ligi šampiona.

Al Nasr

Ekipu Al Nasra pomno prate i svi navijači širom sveta, a razlog je igranje jednog od najboljih svih vremena, Kristijana Ronalda, u dresu tog kluba. Portugalac nije jedina zvezda Al Nasra ali je sigurno najveća. Pored neverovatnog napadača u timu iz Rijada su i njegov zemljak Otavio, Marselo Brozović, Brazilac Talisa, zatim Fofana i odlični domaći fudbaleri. Al Nasr je prošle sezone zauzeo drugo mesto iza Al Itihada i Kristijano Ronaldo je ostao da svom klubu donese trfej šampiona. Za sada gledaju u leđa Al Hilalu ali se prvenstvo tek zahuktava i tek smo na polovini. U azijskoj Ligi šampiona Al Nasr je obezbedio prvo mesto u grupi i nastaviće puta ka trofeju u nokaut fazi. Ronaldo je najbolji strelac i tima i lige. U Ligi šampiona je dao samo 3 pogotka, ali je u šampionatu Saudijske Arabija na skoru od 15 golova i 7 asistencija.

Predlog

Gledaćemo okršaj dva najbolja tima u profesionalnoj ligi Saudijske Arabije ali i duel dvojice neverovatnih strelaca Kristijana Ronalda i Aleksandra Mitrovića. Možda bi remi više odgovarao domaćinu, ali će se oba tima truditi da stignu do pobede. Ovo je idelan meč za dosta golova i naš predlog je igra na veći broj pogodaka. Za 4+ koeficijent u kladionci Meridianbet iznosi 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.