Petak, 01/12 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
01/12Bragantino vs Fortaleza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/11/2023 23:23
Brazilsko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bragantina i Fortaleze. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 00:30h.
Bragantino

Bragantino i ove sezone igra na veoma visokom nivou, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, što znači da se Red Bul na tri kola pre kraja i dalje nalazi u borbi za naslov prvaka Brazila.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je Bragantino izgubio na gostovanju kod Internasionala, pošto je taj duel završen rezultatom 1:0.

Fortaleza

Fortaleza se na tri kola pre kraja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A nalazi na trinaestom mestu na tabeli, uz samo četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja, što znači da ovaj tim nažalost još uvek nije obezbedio opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva Fortaleza je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela dva poraza uz tri remija.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom stadionu protiv Palmeirasa kada je bilo 2:2.

Naš predlog

I jednima i drugima su bodovi preko potrebni, ali prednost ovog puta ipak dajemo Bragantinu koji ima još uvek šanse da se umeša u borbu za naslov prvaka, što je i glavni razlog zašto vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu a sve to uz kvotu 1.70 u Maxbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.