Petak, 01/12 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
01/12Šalke 04 vs Osnabrück1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/11/2023 23:35
Nemačka Cvajta nam je do sada donela baš dosta uzbuđenja, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Šalkea i Osnabrika. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Šalke

Svakako da smo svi od Šalkea daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju nemačke Cvajte, a u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva znači i baraž meč sa trećeplasiranim timom iz nemačke treće lige.
Na pet poslednjih mečeva tim iz Gelzenkirhena je ostvario dva trijumfa uz tri poraza.
U prošlom kolu je Šalke poražen na gostovanju kod Dizeldorfa, a taj duel je završen rezultatom 5:3.

Osnabrik

Kao što je dobro poznato, Osnabrik je prošle sezone igrao sjajno u trećem po kvalitetu rangu nemačkog fudbala, što je ovoj ekipi donelo plasman u Cvajtu.
Primarni cilj će naravno biti opstanak, međutim, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo sedam osvojenih bodova što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je doživeo čak četiri poraza uz samo jedan trijumf.
U prošlom kolu je Osnabrik poražen na svom terenu od Magdeburga kada je bilo 0:2.

Naš poredlog

Iako Šalke ne blista ove sezone, u ovom kolu mu gostuje tim koji je do sada ubedljivo najmanje pokazao od svih ekipa u nemačkoj Cvajti i smatramo da bi sve osim pobede nemačkog velikana bilo veliko iznenađenje, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.67 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.