Petak, 01/12 - Fudbal, Španija, Segunda
01/12Real Oviedo vs EspanjolDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
29/11/2023 23:53
Španska Segunda je iz godine u godinu sve zanimljivija, a ovog vikenda nas očekuju mečevi 18. kola. Za vas smo ovog puta pripremili duel između Ovijeda i Espanjola koji je zakazan za 21h.
Ovijedo

Ovijedo se nakon sedamnaest odigranih kola u Segundi nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Ferol i upravo će ta šesta pozicija biti primarni cilj na kraju šampionata, pošto je to poslednje mesto koje donosi plasman u plej-of.
Do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao sedamnaest mečeva i ostvario pet trijumfa, doživeo isto toliko poraza, uz sedam remija.
U prošlom kolu je Ovijedo poražen na gostovanju kod Mirandesa, a taj duelje završen rezultatom 2:1.

Espanjol

Na prvi pogled, Espanjolu naravno nije mesto u Segundi i svakako da će Katalonci dati sve od sebe da na kraju dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Leganes, a primarni cilj će biti plasman na jedno od prva dva mesta koja donose direktan plasman u elitu.
Inače, u prošlom kolu je Espanjol odigrao sjajan meč na svom terenu protiv Alkorkona i slavio sa 2:0.

Naš predlog

Ne treba ovde zaista očekivati previše pogodaka, a pored toga smatramo da je Espanjol u ovom trenutku bolji rival i da neće doživeti poraz na ovom duelu, pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.