Subota, 02/12 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
02/12Borusija Menhengladbah vs HofenhajmUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
30/11/2023 14:27
Na utakmicama u kojima je akter jedan od ova dva tima zabava je zagarantovana. Meč na Borusija Parku u Menhengladbahu igra se u subotu u 15.30.
Menhengladbah

Na utakmicama Menhengladbaha ove sezone pala su 52 gola, skoro četiri i po na svakoj utakmici. Efikasnost Ždrepci nisu naplatili bodovima pošto su prmili više nego što su dali. Trenutno je ova ekipa na 11. mestu sa samo 13 bodova iz prvih 12 kola u Bundesligi. Tim Borusije igra epršavo, posebno su opasni na strani kada golove postižu kao od šale. Augzburgu su dali četiri, a Darmštatu, Bohumu i Frajburgu po 3. Efikasni su bili i u Dortmundu prošle sedmice, poveli su već na startu sa 2:0 ali su na kraju upislai poraz od 4:2. Od nekog zapaženijeg plasmana ove sezone neće biti ništa, ali tim Menhengladbaha ima potencijal, radi se o mladoj ekipi koja će tek narednih sezona da pokaže sav kvalitet. Svi daju golove a najviše su ih do sada postigli Plea 5 i novajlija Čvančara četiri.

Hofenhajm

Niko ne voli da mu u goste dođe ekipa Hofenhajma. Tim trenera Pelegrina Mataraca je na šest ovosezonskih gostovanja u Bundesligi pobedio na pet a samo je na poslednjem osvojio bod u Augzburgu. Ne sećamo se da je neki tim tako dobro igrao na strani, to nije činio ni bajern u vreme svoje najveće dominacije. Zato Hof igra mnogo slabije na svom terenu vrlo retko pobeđuje. U prošlom kolu nije uspeo da slavi ni protiv Majnca a na kraju je morao da bude zadovaljan i bodom jer su gosti promašili penal. Trenutno je Hofenhajm na 6. mestu, cilj je izlazak u Evropu i pokušaj da se dođe do četvrtog mesta i ponovo igra Liga šampiona. U DFB kupu su završili takmičenje porazom od Borusije u Dortmundu i to je jedni gostujući poraz ovog tima u aktuelnoj sezoni.

Predlog

udeći po rezultatima ova dva tima u dosadašnjem delu sezone sve nam ukazuje na pobedu gostiju. Ali nije Hof toliko kvalitetan tim da dobija sve utakmice na strani pa nam je realnije da igramo na golove. Biće ovo meč sa mogo pogodaka, naš predlog je 4+ a kvota za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.