Subota, 02/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
02/12Barnli vs Šefild JunajtedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
30/11/2023 14:50
Derbi začelja igra se na Turf Muru a ne verujemo da ćemo oba ova tima gledati i naredne sezone u Premijer ligi. Utakmica je na programu u subotu od 16 časova.
Barnli

Klaretsi su izgubili važan meč u prošlom kolu protiv na svom terenu od Vest Hema i tako upisali šesti vezani neuspeh u prvenstvu. Opstanak je sve dalje za ekipu Barnlija, sakupili su samo 4 boda do sada i pravo je pitanje do kada će uprava imati strpljenja za trenera vensana Kompanija. Ipak, Belgijanac je uveo Barnli u elitu prošle sezone i verovatno je to razlog zašto ima poverenje još uvek. Utakmica sa Oštricama bi mogla da bude ključna Jorkširci su direktan konkurent Barnliju za opstanak, imaju samo bod više i pobedom bi Klaretsi pretekli ovu ekipu. Za sada su jedinu pobedu fudbaleri barnlija ostvarili na strani, bilo je to protiv Lutona, dok su na svom Turf Muru izgubili svih sedam utakmica.

Šefild junajted

Ekipa sa Bramal Lejna je takođe u zoni ispadanja, samo imaju jedan bod više od barnlija i Evertona koji je kažnjen oduzimanjem deset poena. Naredna meta Šefilda je Luton, a Šeširdžije imaju već 4 boda više. Mnogo problema je u ekipi iz Jorkšira, taman su vezali dva meča bez poraza, pobedili su na svom terenu Vulverhempton i odigrali nerešeno u Brajtonu, uspedio je otrežnjujući poraz od Bornmuta na svom terenu. Ta utakmica bila je izuzetno važna za tim iz Šefilda, Trešnjice su takođe tim koji će se boriti za opstanak u eliti, a trijumf protiv direktnog rivala vredi dvostruko. Isto važi i za utakmicu u Barnliju, mada u sadašnjoj konstelaciji i bod bi mogao da bude dobar za Oštrice.

Predlog

Očekuje nas jedna prava engleska utakmica sa bezbroj duela i bez mnogo povoljnih prilka. Možda nam pomalo i nedostaje takav fudbal na Ostrvu koji se promenio dolaskom ogromnog broja stranih fudbalera i trenera. Barnli i Šefild će igrati \'\'do koske\'\', a kada se tako igra ne očekujte goleadu. naš predlog je igra na mali broj golova, za 0-2 pogotka koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.