Subota, 02/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
02/12Arsenal vs Vulverhempton1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
01/12/2023 17:21
Engleska Premijer liga se nastavlja u subotu, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Arsenala i Vulverhemptona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Arsenal

Fudbaleri Arsenala igraju dosta fudbal u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnije lige na svetu, a u ovom trenutku se Tobdžije nalaze na prvom mestu na tabeli Premijer lige uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Mančester siti.
U prošlom kolu su izabranici Mikela Artete ostvarili veoma važan trijumf na nimalo prijatnom gostovanju kod Brentforda, kada je bilo 0:1.
Inače, sredinom nedelje je engleski predstavnik demolirao Lans u Ligi šampiona, pošto je taj duel na Emirejtsu završen rezultatom 6:0.

Vulvs

Pre početka sezone ekipi Vulverhemptona nisu davane velike šanse za borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, i kako sada stvari stoje deluje da su prognozeri bili u pravu, pošto se u ovom trenutku popularni Vukovi nalaze na dvanaestom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na petoplasirani Totenhem.
Na poslednjih pet mečeva Vulverhempton je ostvario dva trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz. Inače, u prošlom kolu su Vukovi poraženi na gostovanju kod Fulama, kada je bilo 3:2.

Naš predlog

Arsenal igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme i mišljenja smo da će izabranici Mikela Artete dosta lakše nego što se očekuje upisati novi trijumf, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.