Subota, 02/12 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
02/12Sloga Doboj vs Borac Banja LukaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
01/12/2023 21:18
U okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegoine, sastaće se Sloga iz Doboja i Borac iz Banja Luke. Meč je na programu od 16 časova.
Sloga Doboj

Slobodno možemo reći da je tim iz Doboja svojevrsno iznenađenje i pravo osvježenje u ligi. Nakon 15 odigranih kola nalaze se na 5. mjestu sa 24. osvojena boda. U poslednjih 5 mečeva su samo jednom poraženi a u tom periodu su ostvarili čak 4 trijumfa. Zanimljivo je da do sada imaju maksimalan učinak na domaćem terenu, tj. 7 pobjeda! Na tih 7 utakmica na domaćem terenu su postigli čak 17 golova što nas ohrabruje da i danas vjerujemo da će postići bar jedan gol Borcu.

Borac Banja Luka

Tim iz Banja Luke je i dalje na prvoj poziciji na tabeli sa 36 osvojenih bodova nakon 15 odigranih kola. Ove sezone su samo jednom poraženi, a u poslednjih 5 utakmica su upisali 3 pobjede i 2 remija. Jedini su od glavnih kandidata za titulu i sigurno je da će sa Zrinjskim i Sarajevom voditi ogromnu borbu do kraja. U ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti a mišljenja smo da će loptu iz mreže vaditi bar jednom, uz postignut gol naravno.

Prijedlog

Kao što smo i naveli ranije, mišljenja smo da ovaj tip ima velike šanse, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 2.05 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.