Nedelja, 03/12 - Fudbal, Španija, La Liga
03/12Sevilja vs ViljarealDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
02/12/2023 15:46
Španska La Liga odavno nije bila ovako interesantna, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sevilje i Viljareala. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Sevilja

Od početka sezone Sevilja ima baš dosta problema, a sve to je nedavno uslovilo i eliminacijom iz ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, nakon poraza na domaćem terenu od PSV-a, kada je bilo 2:3, uz konstataciju da je španski predstavnik u jednom trenutku imao i dva gola prednosti.
Što se tiče španske La Lige ni tu stvari ne funkcionišu baš najbolje, pa se tako ova ekipa trenutno nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu su Andalužani poraženi na gostovanju kod Sosijedada kada je bilo 2:1.

Viljareal

Viljareal polako ali sigurno počinje da pokazuje znake živosti, a to se možda i najbolje videlo u prošlom kolu u kom je ova ekipa na svom stadionu savladala Osasunu rezultatom 3:1, uz čak tri gola iskusnog Moralesa, koji igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme.
U ovom trenutku se "žuta podmornica" nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i sigurno da ova ekipa može i mora dosta bolje.
Inače, španski predstavnik je pobedom nad Panatinaikosom obezbedio plasman u nokaut fazu Liga Evrope.

Naš predlog

Sevilja igra očajno u poslednje vreme i deluje da Andalužani neće doći do tri boda ni na ovom duelu protiv zahuktalog Viljareala, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa duplom šansom x2 uz kvotu 1.74 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.