Ponedeljak, 04/12 - Fudbal, Španija, Segunda
04/12Villarreal II vs Eibar1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
03/12/2023 11:24
Gosti imaju ambiciju da se vrate u La Ligu a da bi to ostvarili moraju da dobijaju ovakve mečeve. Utakmica španske Segunde igra se u ponedeljak u 20.30.
Viljareal B

Drugi tim Žute podmornice iz Viljareala već drugu godinu igra u Segundi. Prošle sezone su prvenstvo okončali na 18. mestu, tik iznad zone ispadanja, ali su imali 6 bodova više od prvog tima koji je morao u niži rang, pa nisu imali previše stresa u poslednjem kolu. Ove sezone Viljareal B igra slično i, da ne poverujete, u ovom momentu su ponovo na 18. mestu ali samo sa bodom više od prve ekipe ispod njih, a to je sada Ueska. U poslednjih sedam kola Viljareal je pobedi samo jednom, a u prethodnih šest utakmica dali su samo jedan gol. Taj jedan gol su dali na gostovanju na Tenerifama i on je bio dovoljan za taj jedini trijumf u poslednja dva meseca.

Eibar

Ambicije Eibara su da se vrati u La Ligu a ovo im je druga uzastopna sezona u Segundi. Trenutni plasman nije zadovoljavajući, Eibar se nalazi na 5. mestu ali ima samo 6 bodova mnaje od vodećeg Leganesa, koji pritom ima i jednu utakmicu više odigranu. Meč u Viljarealu je izuzetno važan za Eibar, pobedom dolaze na samo tri boda zaostatka za liderom a preskaču čak tri ekipe ispred sebe, Valjadolid, Espanjol i Sporting iz Hihona. Još je dalelko finiš sezone ali nam se čini da je liga dosta izjednačena i da dosta timova konkuriše za dve prve pozicije koje vode u elitu. Eibar je već izgubio dosta bodova ali su gubili i konkurenti, pa se to ne primećuje na tabeli. Tri kola Eibar nije imao pobedu do prošle sedmice kada su na svom terenu slavili protiv Levantea sa 3:1. Već pet puta su pobeđivali na strani ove sezone. čegtiri puta u Segundi i jednom u Kupu Kralja.

Predlog

Nisu u nekoj sjajnoj formi bili ni jedni ni drugi, ali nam se čini da polako izlaze iz krize. Pobeda gostima donosi drugo mesto posle ovog kola, ali su bodovi značajni i domačinu koji želi da se pomeri iz opasne zone. Kvalitet je na strani Eibara i čini nam se da je dvojka ovde najrealnija. Za pobedu gostiju kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.