Ponedeljak, 04/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
04/12Sporting CP vs Gil VicenteUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
03/12/2023 13:42
Portugalska Primeira se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Žil Visentea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21:15h.
Sporting

Ekipa Sportinga igra dosta dobro na početku ove sezone, a u ovom trenutku se klub iz Lisabona nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz 28 osvojenih bodova.
Do sada su popularni Lavovi odigrali jedanaest mečeva u prvenstvu i ostvarili devet trijumfa, jedan remi i jedan poraz, i to baš u prošlom kolu kada je Benfika slavila u velikom derbiju Lisabona rezultatom 2:1, iako su gosti sve do 94. minuta vodili sa 0:1.
Naravno, treba pomenuti i da je Sporting u četvrtak remizirao na gostovanju kod Atalante u Ligi Evrope i time obezbedio plasman u nokaut fazu.

Žil Visente

Kada se sve sabere i oduzme, svakako da smo od Žil Visentea očekivali dossta više, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario samo jedan trijumf, dva poraza, ali i dva remija.
U prošlom kolu je Žil Visente remizirao na svom terenu protiv Rio Avea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, do sada je ova ekipa odigrala u gostima pet mečeva i doživela isto toliko poraza od kojih su neki bili baš ubedljivi.

Naš predlog

Svakako da se pobeda Sportinga ne sme dovesti u pitanje, pošto im je protivnik najgori gost u Primeiri, a utisak je da bi mogli da prisustvujemo pravoj goleadi, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.