Četvrtak, 07/12 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
07/12Vasko da Gama vs Bragantino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/12/2023 08:14
U noći između srede i četvrtka nas očekuje poslednje kolo brazilskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vaska i Bragantina. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h, kada će između ostalog početi i svi ostali mečevi poslednjeg kola.
Vasko

Vasko i dalje nije još uvek obezbedio opstanak u društvu najboljih i kako sada stvari stoje za to će mu biti potrebna pobeda u poslednjem kolu protiv nimalog naivnog Bragantina.
Trenutno se brazilski velikan nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na sedamnaestoplasiranu Baiju, a poznato je da ta pozicija na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Vasko da Gama poražena na teškom gostovanju kod Gremija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Bragantino

Bragantino je i ove sezone igrao dosta dobro, a najbolja potvrda za to je što se ova ekipa trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores, a upravo to i jeste bio primarni cilj Red Bula.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi uz čak tri poraza.
U prošlom kolu je Bragantino konačno odigrao jedan dosta dobar meč pred svojim navijačima i slavio protiv već prežaljene Koritibe, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Vasko mora da ide na sva tri boda jer samo to ovoj ekipi garantuje opstanak u društvu najboljih, a mišljenja smo da će se to i desiti, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.