Četvrtak, 07/12 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
07/12Santos vs Fortaleza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/12/2023 08:23
Noć između srede i četvrtka nam donosi poslednje kolo brazilskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Fortaleze. Početak meča između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Santos

Poražavajuće zvuči podatak da Santos još uvek nije obezbedio opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se brazilski velikan naalzi na petnaestom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na sedamnaestoplasiranu Baiju, uz konstataciju da ta pozicija na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila jedan trijumf, dva remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Santos poražen na gostovanju kod Atletiko Paranensea, kada je bilo 3:0, dok je pre toga nekadašnji šampion Brazila izgubio i na svom terenu od Fluminensea istim rezultatom.

Fortaleza

Ono što je sasvim sigurno najbitnije je činjenica da je Fortaleza i ovog puta obezbedila opstanak u društvu najboljih.
Možda ova simpatična ekipa nije igrala toliko dobro kao što je to bio slučaj u nekoliko prethodnih sezona, pošto se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, što znači da ćemo Fortalezu i naredne godine gledati u Kopa Sudamerikani.
Na poslednjih pet mečeva je ovaj tim ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa savladala Gojas sa 1:0.

Naš predlog

Santos ovde nema pravo na kiks, jer bi mogao sebe da dovede u izuzetno neprijatnu situaciju, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.91

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.