Utorak, 05/12 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
05/12Radomlje vs Celje1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
04/12/2023 14:19
U okviru 18. kola Prve lige Slovenije, Radomlje će na domaćem terenu ugostiti lidera šampiona ekipu Celja. Meč je na programu od 17 časova i 30 minuta.
Radomlje

Posle serije loših rezultata Radomlje i tri uzastopna poraza, ekipa Radomlja se nalazi u nezavidnoj situaciji sa samo bodom više od opasne zone. Dobro su otvorili novu sezonu ali u poslednje vrijeme ne igraju dobro. U poslednjem kolu su poraženi od ekipa Domžala rezultatom 3:0, a na ovom meču će upravo na stadionu gore pomenutog rivala dočekati Celje.

Celje

Šampion Slovenije od prije par godina je i ove sezone odlučan u namjeri da se okiti titulom. Za sada im dobro ide, pošto nakon 16 odigranih kola zauzimaju lidersku poziciju sa 38 osvojenih bodova. Upisali su čak 12 pobjeda uz samo 2 remija i 2 poraza. U poslednjem kolu su savladali ekipu Brava rezultatom 0:2, a u poslednjih 5 mečeva trijumfovali su čak 4 puta.

Prijedlog

Mišljenja smo da će Celje nastaviti uspiješno svoj šampionski pohod te da će slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 1.70 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.