Sreda, 06/12 - Fudbal, Danska, DBU Pokalen
06/12Kopenhagen vs Silkeborg1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
04/12/2023 14:32
U okviru četvrtfinala kupa Danske, Kopenhagen će u prvoj utakmici biti domaćin ekipi Slikeborga. Meč je na programu u srijedu od 20 časova i 15 minuta.
Kopenhagen

Nakon odličnog izdanja u veoma teškoj grupi u Ligi šampiona i osvojenog boda u Minhenu protiv ekipe Bajerna, tim iz glavnog grada Danske je poražen za vikend na domaćem terenu od ekipe Arhusa rezultatom 1:2. To je ujedno njihov četvrti uzastopni meč u kom ne znaju za trijumf, a poraz ih je koštao i prvog mjesta na tabeli pa su trenutno bod zaostatka za vodećim Brondbijem. prethodnom kolu su eliminisali Midtjiland rezultatom 0:1 i tako se plasirali u četvrtfinale.

Silkeborg

Izuzetno dobro je Silkeborg započeo novu sezonu ali su rezultati u poslednjih mjesec dana dosta uticali na njihov plasman. Trenutno su sa 27 osvojenih bodova na 6. mjestu na tabeli, a u poslednjih 5 mečeva nisu upisali nijedan trijumf. U poslednjem kolu su poraženi na gostovanju od Lingbija sa 2:0. U prethodnom kolu kupa su bili bolji od Hvidovra sa 1:5 i tako se plasirali u četvrtfinale.

Prijedlog

Treba napomenuti da se igraju dva meča, te da je ovo tek prvi od dva. Kopenhagen će sigurno željeti da upiše pobjedu nakon 4 meča bez trijumfa, pa vam predlažemo čistog keca po kvoti 1.62 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.