Četvrtak, 07/12 - Fudbal, Rumunija, Cupa Romaniei
07/12Chindia Târgovişte vs HermannstadtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
05/12/2023 08:33
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali mečeve rumunskog Kupa. Ovog puta je izbor pao na duel između Čindije i Hermanštada koji je zakazan za 16 časova.
Čindija

Fudbaleri Čindije su prošle sezone nažalost ispali iz najkvalitetnijeg ranga rumunskog fudbala i sigurno je da će primarni cilj biti povratak u društvo najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli Lige 2, i svakako da smo do sada dosta više očekivali od ovog kluba.
U prošlom kolu je Čindija odigrala meč bez pobednika na domaćem terenu protiv Konkordije, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Hermanštad

Za razliku od Čindije, Hermanštad je uspeo da sačuva prvoligaški status, a deluje da će i ovog puta primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasiranu ekipu na tabeli, a dobro poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva Hermanštad je ostvario jedan trijumf, tri remija i jedan poraz, i to u prošlom kolu na gostovanju kod ekipe UTA Arad, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Svakako da Hermanštad slovi za favorita, ali kako Čindija nema šta da izgubi na ovom duelu vrlo lako se može desiti da prisustvujemo jednom meču sa dosta pogodaka, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.