Sreda, 06/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
06/12Aston Vila vs Mančester SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
05/12/2023 11:30
Vanredno kolo u engleskoj Premijer ligi obeležiće duel na Vila parku. Meč u Birmingemu igra se u sredu u 21.15.
Aston Vila

Ekipa iz Birmingema nastavlja sa dobrim partijama i još uvek se drži u samom vrhu uz ekipe Arsenala, Liverpula i Mančester Sitija. Vila nešto slabije igra u gostima, u nedelju su tek u samom finišu meča stigli do boda u Bornmutu, ali zato pred svojim navijačima ne znaju za neuspeh. Tačnije, Aston Vila je u Premijer ligi odigrala šest utakmica, zabeležila isto toliko pobeda, a dala je čak 23 gola, skoro 4 po meču. Na svom terenu su maksimalni i u Evropi a jedini poraz do sada na Vila parku su doživeli u EFL kupu od Evertona. Ipak, svi timovi koji su do sada gostovali u Birmingemu ne mogu se meriti sa prvakom Engleske i Evrope Mančester Sitijem. Građani su najteži ispit za tim Unai Emerija i sada ćemo videti njihovu pravu snagu.

Mančester Siti

Gvardiolin tim nema pobedu već tri kola u Premijer ligi. Ne sećamo se kad se to poslednji put dogodilo ali kada se zagrebe malo po površini vidimo da oni u te tri utakmice nisu ni izgubili, već su igrali nerešeno, a rivali su bili Liverpul, Čelsi i Totenhem. Dakle, odigrati nerešeno sa takvim rivalima ne može se nazvati neuspehom, ali su navijači Sitija navikli da njihovi ljubimci pobeđuju redom, a pogotovo kad su im sa suprotne strane ovakvi rivali. Malo je simptomatično da Siti ne pobeđuje u derbijima ove sezone. pored ova tri remija imaju i poraz od Arsenala, a jedino su ubedljivi bili u gradskom derbiju sa Junajtedom. U nedelju smo gledali fantastičan meč na Etihadu protiv Totenhema koji je završen rezultatom 3:3. Pevci su stigli do boda u finišu meča, ali ako uzemom kao primer i meč na Stamford Bridžu, kada je i Čelsi izjednačio na kraju, kao i to da je Liverpul pred kraj meča poravnao na 1:1 na Etihadu, takve stvari se ponavljaju Sitiju. Da ne govorimo o tome da su primili ogroman broj golova.

Predlog

Sve dok Haland i društvo uspevaju da postignu više pogodaka nego što odbrana može da primi, stvari su pod kontrolom. Međutim, nikako nije dobro da Siti pred ubrzanje sezone na Ostrvu tokom božićnih i novogodišnjih praznika prima ovoliko golova. Gvardiolin tim posle Birmingema ima baš lak raspored i biće tako sve do polovine januara i gostovanja u Njukaslu. Ovde su golovi sigurni, naš predlog je 3+ sa koeficijentom 1.53 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.