Petak, 08/12 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
08/12Benfika vs FarensePoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
05/12/2023 18:27
Portugalska Primeira odavno nije bila ovako zanimljiva, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Benfike i Farensea. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Benfika

Benfika igra dosta dobro u portugalskom šampionatu, međutim, to se nije prenelo na Ligu šampiona, gde je do sada portugalski predstavnik mimo svih očekivanja osvojio samo jedan bod, iako je poznato da su Orlovi prošle sezone stigli čak do četvrtfinala.
Kada je Primeira u pitanju, u ovom trenutku se Di Marija i drugari nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Sporting, a u prošlom kolu je aktuelni šampion Portugala samo remizirao na nimalo prijatnom gostovanju kod Moreirensea, kada nije bilo golova.

Farense

Slobodno već sada možemo govoriti o tome da Farense slovi za jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja portugalske Primeire, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na visokom osmom mestu na tabeli.
Primarni cilj će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a do sada je ova simpatična ekipa odigrala dvanaest mečeva u prvenstvu i ostvarila pet trijumfa, jedan remi, ali i šest poraza.
U prošlom kolu je Farense izgubio na svom terenu od Gimaraiša, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Svakako da će Benfika dati sve od sebe da se dobrano iskupi svojim navijačima za kiks u prošlom kolu protiv Portimonensea, ali i za slabe partije u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, pa vam toplo preporučujemo da ovde probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.