Petak, 08/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
08/12Monpelje vs LensUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
05/12/2023 19:05
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Monpeljea i Lansa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Monpelje

Od Monpeljea smo daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala, a trenutno je situacija takva da se nekadašnji šampion Francuske trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na tim koji će na kraju prvenstva napustiti Ligu 1.
Na poslednjih pet mečeva Monpelje je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa dva puta remizirala uz tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je Monpelje poražen na gostovanju kod Monaka kada je bilo 2:0.

Lans

Poznato je da je Lans aktuelni vicešampion Francuske, a ova ekipa je katastrofalno započela ovaj šampionat, čak se prošlosezonski hit prvenstva u jednom trenutku nalazio i na mestu koje vodi u Ligu 2, međutim, od oktobra ova ekipa ponovo igra na veoma visokom nivou i sve više podseća na onu ekipu od prošle sezone.
Naime, na pet poslednjih mečeva je Lans bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu je aktuelni vicešampion Francuske na svom stadionu savladao Lion sa 3:2.

Naš predlog

Nismo ubeđeni da će Lans slaviti na ovom duelu, ali smo poprilično sigurni da će tim koji igra sve bolje kako vreme odmiče postići makar dva gola Monpeljeu, koji u poslednje vreme ima baš dosta problema, pogotovu u zadnjoj liniji tima.
Sve to kladionica Mozzartbet plaća sa odličnom kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.