Subota, 09/12 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
09/12Ajaks vs Sparta Roterdam1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/12/2023 09:25
Holandsko prvenstvo nam je do sada donelo dosta čudnih rezultata, a za vas smo ovog puta pripremili susret između Ajaksa i Sparte. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Ajaks

Ajaks je katastrofalno startu u ovogodišnjem izdanju holandskog šampionata, međutim kako vreme prolazi tako i popularni Kopljanici pružaju sve bolje partije.
Na pet poslednjih mečeva najtrofejniji holandski klub ne zna za poraz, a u tom periodu je ekipa iz Amsterdama ostvarila četiri trijumfa uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je Ajaks slavio na gostovanju kod NEC-a, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Sparta

Što se tiče Sparte, utisak je zaista da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli.
Kako vreme prolazi tako i rastu ambicije ove ekipe, koja će sigurno pokušati da se domogne plasmana u neko od evropskih takmičenja, što neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, u prošlom kolu je Sparta odigrala dobar meč na gostovanju kod Heraklesa i slavila rezultatom 0:1.

Naš predlog

U poslednje vreme Sparta igra dosta dobro na strani, međutim, mišljenja smo da se Ajaksova serija neće zaustaviti ni nakon ovog duela i nema zaista nikakvih prepreka da tim iz Amsterdama ne ostvari novi trijumf, pa savetujemo da odigrate jedinicu uz kvotu 1.40 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.