Petak, 08/12 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
08/12Wehen Wiesbaden vs Ajntraht BraunšvajgUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
06/12/2023 16:06
Domaćin sigurno gura kroz Cvajtu dok su gosti već sada u velikom problemu. Meč u Vizbadenu igra se u petak u 18.30.
Vehen

Mada su na neverovatan način ušli u Cvajtu, posle onog dramatičnog finiša prošle sezone u trećoj ligi i baraža protiv Arminije iz Bilefelda koju su pobedili u oba meča. Posle 15 kola u Cvajti Vehen je na 9. mestu u grupi timova koji imaju po 21 bod. Po 6 pobeda i poraza ima tim iz Vizbadena, uz samo tri remija. Od Šalkea koji je na 16. mestu imaju pet bodova više, a ta pozicija vodi u baraž. Dve poslednjeplasirane ekipe, među kjima je i njihov sadašnji rival Ajntraht iz Braunšvajga, već sada su dosta zaostale. Vehen je imao niz od četiri uzastopna prvenstvena trijumfa koji su ga i doveli u sigurnu zonu, ali je u poslednja dva kola doživeo poraze, oba na strani, prvo od Grojtera u Fuirtu a onda i Holštajna u Kilu.

Braunšvajg

Šta reći o timu koji u poslednjih devet kola ima osam poraza i jednu pobedu. Taj trijumf nad Osnabrikom je jedini u prethodnih 12 utakmica u Cvajti. Pored njega Ajntraht je pobedio još samo jednom, bilo je to u 3. kolu kada su na svom terenu pobedili Šalke. Na strani su katastrofalni, ne samo da nemaju pobedu, već su na sedam gostovanja doživeli isto toliko poraza. Jedini meč na strani na kom nisu primili barem dva gola bio je onaj u Roštoku protiv Hanze koji su izgubili sa 1:0. Sa samo 8 bodova iz 15 utakmica za Braunšvajg je i baraž jako daleko i ako se oni u toku zimske pauze ne pojačaju i ne odigraju proleće mnogo, mnogo bolje, neće imati čemu da se nadaju. Do kraja jeseni , posle Vizbadena imaju još jedan meč, u goste im narednog vikenda dolazi Kajzerslautern.

Predlog

Vehen može mnogo rasterećenije da odigra ovaj meč, a ovo je prilika da jesen završe sa sasvim zadovoljavajućim učinkom. Nisu oni debitanti u Cvajti, ali su prethodne dve sezone proveli u trećoj ligi. Na svom terenu Vehen je izgubio samo od Elverzberga, pa ne verujemo da mu se nešto tako može dogoditi u duelu sa Ajntrahtom. Predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.