Četvrtak, 07/12 - Fudbal, Slovenija, PrvaLiga
07/12Olimpija vs NK Bravo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/12/2023 17:19
U okviru 18. kola Prve lige Slovenije, sastaće se Olimpija iz Ljubljane i ekipa Brava. Meč je na programu od 17 časova i 30 minuta.
Olimpija Ljubljana

Tim iz Ljubljane je prošle sezone osvojio šampionsku titulu ali ove sezone zaostaju za vodećim Celjem već 8 bodova. U prethodnom kolu su poraženi u velikom derbiju protiv ekipe Maribora rezultatom 3:1, a čini se da su partije u Evropi dosta poremetile tim koji nema široku rotaciju igrača. Od narednog protivnika su poraženi na poslednja dva meča pa je za očekivati da maksimalno fokusirani uđu u ovaj meč.

Bravo

Ekipa koja je bila projektovana kao kandidat u borbi za opstanak, za sada pruža odlične rezultate i sa 25 osvojenih bodova zauzimaju 5. mjesto na tabeli, sa čak 10 bodova od opasne zone. Seriju loših rezultata su prekinuli u prethodnom kolu kada su savladali ekipu Mure rezultatom 2:0. Poslednja dva duela protiv Olimpije su dobili, oba puta na domaćem terenu.

Prijedlog

Olimpija je svakako kvalitetniji tim i očekujemo da se u ovom meču iskupe za prethodni poraz u derbiju, te vam predlažemo čistog keca po kvoti 1.50 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.