Petak, 08/12 - Fudbal, Hrvatska, HNL
08/12Lokomotiva vs Hajduk Split1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
07/12/2023 14:12
U okviru 18. kola HNL-a sastaće se Lokomotiva iz Zagreba i Hajduk iz Splita. Meč je na programu od 17 časova i 30 minuta.
Lokomotiva

Vicešampion Hrvatske od prije par godina je ove sezone u dosta lošijoj formi u odnosu na prethodne. Sa 17 osvojenih bodova nalaze se na 6. mjestu na tabeli, a čak još 3 ekipe su na istom bilansu kao i oni. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu a u poslednjem kolu su remizirali  sa ekipom Rudeša rezultatom 0:0. Ove sezone su upisali samo 3 pobjede a prethodnih godina su znali propisno da namuče Hajduk.

Hajduk Split

Tim iz Splita je ove sezone opasno zagrizao u namjeri da nakon više od dvije decenije vrati titulu u svoj grad. Predvođeni Livajom za sada su odigrali bez greške ovaj dio sezone, upisali su čak 13 pobjeda i trenutno su sa 39 bodova na prvom mjestu na tabeli. Na poslednjih 5 mečeva su upisali svih 5 pobjeda i za očekivati je da tako i nastave.

Prijedlog

Hajduk je ove sezone znatno kvalitetniji od Lokomotive i za očekivati je da im naplate za sve prethodne sezone kada su vrlo često znali da ih sapletu. Naš prijedlog je čista dvojka po kvoti 1.75 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.