Subota, 09/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
09/12Sanderlend vs Vest Bromvič AlbionDupla šansatip: X2
9 / 10 Ulog
07/12/2023 16:49
Oba tima mogu biti zadovoljna dosadašnjim učinkom ali gosti imaju najviše ambicije. Meč u Sanderlendu igra se u subotu u 13.30.
Sanderlend

Crne Mačke se dobro drže i nakon 19. odigranih kola u Čempionšipu nalaze se na 9. mestu sa 27 bodova. Od poslednje ekipe u zoni plej-ofa imaju samo tri boda mnaje, pa potencijalno mogu da uđu u tu zonu već posle ovog kola. To nije toliko važno u ovom momentu, još nije ni polovina takmičenja pa ima vremena za špekulacije. Sada je Sanderlend tri kola bez pobede, posle dva uzastopna poraza uzeli su jedan bod na gostovanju kod Milvola u prošlu subotu ali je to mala uzeha nakon poraza od Plimuta i Hadersfilda, dve ekipe koje spadaju u najslabije u ligi. Zanimljivo je da Sanderled u aktuelnoj sezoni nije nijednom igrao nerešeno na svom terenu, imaju pet pobeda i 4 poraza do ovog trenutka.

Vest Bromvič Albion

Ekipa iz Birmingema je poražena u velikom derbiju u prošlom kolu od Lestera na svom Hotornsu. Bio je to meč koga se ne bi postidela ni Premijer liga a Lisice su slavile golom u sudijskoj nadoknadi sa 2:1. Zanimljivo je da je Lester taj pogodak postigao iz klasične kontre pošto je domaćin u tom meču pokušao da stigne do preokreta i pobede. Pre tog poraza Vest Brom je imao odličan niz sa pet pobeda u 6 kola. Sa tih 15 bodova preselio se u vrh tabele u kome je i sada i pored poraza od tima sa King Pauera. Trenutno su peti a ono što sigurno brine navijače ovog kluba je zaostatak u bodovima za vodećim dvojcem. Lester ima 14 bodova više, a Ipsvič 13 od Vest Broma, a to su već ozbiljni zaostaci.

Predlog

Ukoliko se rastojanje između drugoplasiranog tima lige i Vest Broma dodatno poveća, ekipi iz Birmingema ostaje da se posveti ulasku u plej-of i da na taj način pokuuša da ispuni svoje ambicije. U elitu idu direktno samo dva tima, dok će oni plasirani od 3. do 6. mesta imati svoju pansu u doigravanju. Što se tiče meča u Sanderlendu smatramo da su gosti bliži uspehu i predlažemo duplu šansu na njih. Za x2 kvota u kladionici Meridianbet iznosi 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.