Subota, 09/12 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
09/12Sloga Doboj vs Posušje1X2tip: X
6 / 10 Ulog
08/12/2023 19:31
U okviru 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloga iz Doboja će dočekati Posušje. Meč je na programu od 13 časova.
Sloga Doboj

Ekipa Sloge je ove sezone svojevrsno iznenađenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Prije početka sezone mnogi su im predviđali borbu za opstanak, međutim nakon 16. odigranih kola oni se nalaze na visokom 5. mjestu na tabeli sa 24 osvojena boda. Ono što je fascinantno su njihove partije na domaćem terenu, a u prošlom kolu su doživjeli prvi poraz i to od vodećeg Borca. Prije toga su ima skor od 6 trijumfa na domaćem terenu.

Posušje

I Posušje je dobrim partijama u poslednje vrijeme zauzelo poziciju u središnjem dijelu tabele. U poslednjih 5 kola su poraženi samo jednom, te sa 20 osvojenih bodova zauzimaju 7. mjesto na tabeli. U prethodnom kolu su slavili protiv ekipe Igmana na domaćem terenu rezultatom 4:1. Na poslednja dva teška gostovanja kod Širokog i Željezničara ostali su neporaženi.

Prijedlog

Biće ovo duel dvije ekipe sličnog kvaliteta, obje ekipe igraju veoma dobro i mišljenja smo da je najrealniji rezultat u ovom meču - neriješen. Prema tome naš prijedlog igra X po kvoti 3.34 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.