Subota, 09/12 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
09/12Rendžers vs DandiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
08/12/2023 19:37
U okviru 17. kola šampionata Škotske, ekipa Rendžersa će na domaćem terenu ugostiti Dandi. Meč je na programu od 16 časova.
Rendžers

Turbulentan početak sezone i smjena trenera su izgleda uticali na Rendžers, što se u poslednje vrijeme rezultuju dobrim partijama. Međutim zaostatak za Seltikom je i dalje veliki, a on iznosi 8 bodova uz utakmicu manje koju je odigrao tim iz Glazgova. U prethodnom kolu su slavili na teškom gostovanju kod Hartsa rezultatom 0:1. Svaki meč za njih je bitan i sigurno je da će ostarta napasti slabašnog protivnika.

Dandi

Spadao je Dandi u uži krug favorita za relegaciju u niži rang, ali čini se da oni ne misle tako. Sa 18 osvojenih bodova i po dvije utakmice manje od većine timova, nalaze se na visokom 7. mjestu na tabeli. U poslednjem kolu su remizirali sa Motervelom rezultatom 3:3. Njihovi mečevi u poslednje vrijeme obiluju golovima.

Prijedlog

Rendžers je apsolutni favorit u ovom meču i sigurno je da će od početka krenuti sa žestokim napadima na protivnički gol. Na 4 od 5 poslednjih duela ova dva tima, dolazila je igra 3+. Prema tome naš prijedlog za ovaj meč je igra 3+ po kvoti 1.55 u Meridianbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.