Ponedeljak, 12/02 - Fudbal, Rumunija, Liga I
12/02Farul Constanţa vs Dinamo Bucureşti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/02/2024 04:10
Rumunsko prvenstvo polako ali sigurno ulazi u svoju završnu fazu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Farula i Dinamo Bukurešta. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Farul

Tim iz Konstance je mimo svih očekivanja prošle godine stigao do šampionske titule, ali Farul ni blizu ove sezone ne igra tako dobro.
Naime, u ovom trenutku se klub koji je u većinskom vlasništvu legendarnog Hadžija nalazi tek na petom mestu na tabeli.
Na poslednjih pet mečeva u šampionatu, tim iz Konstance je ostvario dva trijumfa i tri remija.
Inače, u prošlom kolu je još uvek aktuelni šampion Rumunije remizirao na gostovanju kod prvoplasirane FCSB, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Dinamo Bukurešt

Tim iz Bukurešta se nakon 24 odigrana kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli i praktično nema nikakve sumnje da ćemo sledeće sezone tim iz prestonice naredne sezone gledati u drugoj ligi.
Na poslednjih pet mečeva u Ligi 1 ova ekipa je ostvarila dva trijumfa i tri poraza, uz konstataciju da su se ta tri neuspeha desila u poslednja tri kola.
U prošlom kolu je "fenjeraš" poražen na gostovanju kod Krajove, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme čini se zaista da bi sve osim sigurne pobede Farula bilo veliko iznenađenje, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.