Ponedeljak, 12/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/02Napredak vs Spartak SuboticaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
11/02/2024 10:35
Prvi zvanični meč u 2024. godini Kruševljani će igrati protiv Subotičana i svog nekadašnjeg trenera Lalatovića. Utakmica srpske Super lige igra se u ponedeljak u 16 časova.
Napredak

Čarapani su na prvenstvenu pauzu otišli sa dva dobra rezultata. Pobedili su Lučance na svom terenu i osvojili bod u Bačkoj Topoli protiv favorizovanog TSC-a. Šansa za plasman u plej-of i dalje postoji, trenutno je Mladost iz Lučana na 6. mestu sa 5  bodova više, i u sličaju trijumfa nad Spartakom Napredak bi im prišao samo na dva boda zaostatka. Od kada je na klupu Kruševljana stigao iskusni Vladimir Gaćinović ova ekipa igra dosta zrelije, često donosi bodove sa gostovanja i mogla bi da bude prijatno iznenađenje ovog proleća. Spremali su se Kruševljani u turskoj Antaliji, odigrali su nekoliko jakih utakmica i izgubili samo od ruskog Rubina iz Kazanja.

Spartak

Posle serije loših rezultata klupu Spartaka napustio je ruski stručnjak Aleksandar Keržakov. Na sever Srbije stigao je Nenad Lalatović, trener koji je vodio već broj prvoligaških klubova, a neke je vodio i po par puta. U Spartaku još nije bio, ali zato jeste u Napretku, gde je imao dobre rezultate ali se, kako nam se čini, nije rastao na najbolji način. To se videlo na onoj čuvenoj konferenciji za štampu kada je Lalatović vodio Radnički i kada je došlo i do incidenta. Valjda se to zaboravilo, a Lalatović je uspeo sa Spartakom da pobedi u novom Pazaru, na jednom od natežih ostovanja u poslednjem kolu prvog dela sezone. Spartak je trenutno tik ispod crte koja deli timove koji će u plej-of od onih koji će morati u plej-aut. Samo bod imaju manje od Mladosti i ako budu uspešni u Kruševcu biće u gornjoj polovini.

Predlog

Napredak je jesenas slavio na severu Srbije protiv Spartaka sa 3:1 i to je bio, ne samo prvi trijumf ovog tima u sezoni, već i prvi meč na kome su uspeli da daju gol. Slučaj je hteo da Spartak i Napredak u 2023. godini odigraju 4 međusobna meča, tri u prvenstvu i jedan u Kupu Srbije, a tri duela je dovio Napredak i jednom je bilo nerešeno. Očekujemo tvrd meč pod Bagdalom i mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.