Ponedeljak, 12/02 - Fudbal, Francuska, National
12/02Nior vs NansiDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
11/02/2024 10:48
Derbi francuske Nacionalne lige igra se u Nioru gde stiže tim koji je u najboljoj formi u ovom trenutku. Utakmica je na programu u ponedeljak u 18.30.
Nior

Domaćin je na visokom drugom mestu i sigurno je da bi u Nioru bili prezadovoljni kada bi se prvenstvo treće lige Francuske sada završilo i kada bi oni, zajedno sa ekipom Red Star, prešli u Ligu 2. Od lidera su dosta bodovno udaljeni, ali su im zato za petama timovi sa vrlo malim zaostatkom. Očigledno je da će se do kraja sezone najveća borba voditi baš za tu drugu poziciju i smatramo da će se za to drugo mesto u višem rangu nadmetati dosta timova. Nior je pobedio na dva prethonda gostovanja između koji je igrao nerešeno na svom terenu. Na ta tri meča nisu primili ni gol, pa se može reći da im je odbrana najveći adut u ovom momentu.

Nansi

Gosti su nešto slabije plasirani ali su trenutno tim koji je u najboljoj formi u francuskoj Nacionalnoj ligi. Nansi je vezao šest pobeda u prvenstvu i zanimljivo je da su pre toga imali niz od sedam utakmica bez trijumfa. Nije ovaj tim odustao od povratka u Ligu 2 mada je trenutno tek na 6. mestu na tabeli, ali je bodovna razlika u odnosu na timove koji su ispred, osim lidera Red Stara, baš minimalne. Od drugoplasiranog Niora imaju manje 5 bodova i evntualnim trijumfom na ovom gostovanju sveli bi zaostatak na samo dva boda. Na strani su uspešni, imaju tri pobede u nizu, a slavili su na gostovanjima kod Le Mana, Šatorua i Epinala.

Predlog

Mnogo mečeva su ove dve ekipe odigrale jedna protiv druge u Ligi 2. Ove sezone su po prvi put u Nacionalnoj ligi zajedno i njihv okršaj iz jesenjeg dela sezone završen je u Nansiju rezultatom 2:2. Sada ne očekujemo toliko golova, a smatramo da Nansi neće izgubiti u Nioru i pored činjenice da su gosti trenutno lošije plasirani od domaćina. Za duplu šansu x2 koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.