Četvrtak, 22/02 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
22/02Aurora vs Botafogo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/02/2024 21:38
Noć između srede i četvrtka nam donosi nastavak kvalifikacija za ovogodišnje izdanje Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Aurore i Botafoga. Početak ovog susreta je zakazan za 01:30h.
Aurora

Fudbaleri Aurore su eliminisali peruanski Melgar u četvrtfinalu kvalifikacija za grupnu fazu Kopa Libertadores.
Prvi duel između ove dve ekipe je završen rezultatom 1:0 za bolivijskog predstavnika, a u revanšu je bilo 1:1, što je bilo dovoljno za prolaz u polufinale, gde će ovaj tim odmeriti snage protiv Botafoga.
Inače, nedavno je Aurora eliminisana iz polufinala bolivijskog Kupa, i pored trijumfa u revanšu nad Bolivarom od 1:0, jer je prvi duel između ove dve ekipe pripao Bolivaru (3:1).

Botafogo

Botafogo je prošle sezone igrao na veoma visokom nivou, međutim, ova ekipa je izgubila praktično već osvojenu titulu, pošto je ovaj tim u jednom trenutku imao čak i dvocifrenu prednost u odnosu na Palmeiras, koji je odigrao maestralno u drugom delu šampionata, i iskoristio nekoliko vezanih kikseva Botafoga.
Na kraju je ova ekipa završila tek na petom mestu na tabeli zbog čega će brazilski predstavnik morati u kvalifikacije za Kopa Libertadores, gde ga očekuje dvomeč sa bolivijskom Aurorom.

Naš predlog

I pored toga što je Botafogo prošle sezone prokockao već viđenu titulu šampiona Brazila, deluje da je brazilski predstavnik ipak na papiru bolji rival i veliki favorit u ovom dvomeču, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.