Četvrtak, 22/02 - Fudbal, Međunarodni, Uefa Europa Conference League
22/02Dinamo Zagreb vs Real BetisDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
20/02/2024 16:58
U četvrtak su na programu revanš mečevi šesnaestine finala Lige konferencija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Dinamo Zagreba i Betisa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb je nažalost ove sezone morao da se zadovolji sa grupnom fazom Lige konferencija, gde je ova ekipa na kraju zauzela drugo mesto u grupi uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Plzen.
U prvom meču šesnaestine finala trećeg po kvalitetu klupskog takmičenja ova ekipa je ostvarila veliki trijumf na gostovanju kod Betisa, kada je bilo 0:1.
Inače, što se tiče HNL-a, u ovom trenutku se aktuelni šampion Hrvatske nalazi na trećem mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Rijeku.

Betis

Što se tiče Betisa, Andalužani su podbacili i u Ligi Evrope, gde ovaj tim nije uspeo da dođe do nokaut faze, ali i u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija, pošto je hrvatski Dinamo slavio sa 0:1, pa je pred Andalužanima izuzetno težak posao.
Kada je u pitanju špansko prvenstvo, u prošlom kolu su Zeleni ponovo odigrali jedan slab meč pred svojim navijačima, pošto je ova ekipa na svom stadionu samo remizirala protiv Alavesa kada nije bilo pogodaka, što je trenutno dovoljno za sedmo mesto na tabeli.

Naš predlog

Dinamo iz Zagreba zaista retko gubi na svom terenu u evropskim takmičenjima, a mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta pa vam savetujemo da se oprobate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.